Negen locaties

Atlant biedt wonen, zorg en welzijn vanuit negen locaties, 5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen. Vanuit de locaties in Apeldoorn en Beekbergen geven we op vele manieren kleur aan uw leven. Wij bieden u een thuis in één van de Atlanthuizen. Geven zorg thuis of specialistische zorg voor mensen met dementie. Maar Atlant is er ook voor Korsakov-, Huntington- en CPV cliënten. (CPV=Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg)

Midden in de wijk

Onze zorgcentra staan midden in woonwijken, zodat uw vertrouwde omgeving nooit ver weg is. De Atlantlocatie is hiermee het middelpunt van de wijk, waar ook wijkbewoners terecht kunnen.

Huren bij Atlant

Scheiden wonen-zorg; bij locatie Koningin Wilhelmina is het ook mogelijk particulier een appartement te huren. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor senioren met een zorgvraag. U huurt via MVGM VvE en ontvangt de zorg van Atlant. Atlant biedt huurders verschillende abonnementen. Er is een (verplicht) basisabonnement met onder andere schoonmaak en alarmering. Dit abonnement is naar wens uit te breiden bijvoorbeeld met een schoonmaak totaal, een klussendienst, een wasdienst, maaltijden in het restaurant, of welzijnsactiviteiten.

Onze locaties:


1 / Sprengenhof
2 / Berkenhove
3 / De Loohof
4 / Koningin Wilhelmina
5 / Berghorst
6 / Heemhof
7 / Het Immendaal
8 / Markenhof
9 / Marken Haven