Activiteiten & Voorzieningen

Activiteiten

SBWDe locaties van Atlant en het Servicebureau Welzijn organiseren een breed aanbod aan activiteiten.
U kunt zich opgeven voor een uitstapje of een rondrit in de omgeving. Er zijn allerlei cursussen, bijvoorbeeld om u wegwijs te maken op de computer. Maar ook muziek, creatieve activiteiten en spelletjes maken deel uit van het aanbod. Een deel van deze activiteiten wordt bekostigd uit het zorgbudget, een deel wordt gerealiseerd met hulp van de Stichting Vrienden van Atlant.

De activiteitenagenda is bij de receptie van elk woonzorgcentrum te raadplegen.
Met vragen over het programma kunt u terecht bij het Servicebureau Welzijn: (055) 529 51 08 of servicebureauwelzijn@atlant.nl.

De Atlantlocaties zijn ook een ontmoetingsplek voor de buurt. Op de website Ontmoet elkaar in Apeldoorn vindt u activiteiten die voor (buurt)bewoners bij de locaties georganiseerd worden.
Op de Infoschermen van de woonzorglocaties vindt u alle activiteiten die Atlant voor (buurt)bewoners in de betreffende locatie organiseert.

Voorzieningen

Elke week naar de kapper, zelf uw boodschappen doen of een boek lenen bij de bibliotheek: dat kan bij Atlant allemaal ‘in eigen huis’. Onze locaties beschikken over deze voorzieningen.
Liever elders naar de kapper of de winkel? Dat kan met behulp van vrijwilligers. Zij kunnen u helpen bij van alles en nog wat: een bezoekje buiten, een wandeling, het maken van een afspraak bij de opticien of zelfs het invullen van de belastingaangifte.