Kleinschalig wonen Berkenhove

Als zelfstandig wonen ook met hulp van familie/mantelzorgers niet meer mogelijk is, kan wonen in een kleinschalige woonvorm de oplossing zijn. Naast appartementencomplex Berkenhove beheert Atlant een woonvoorziening voor mensen met dementie. Als bewoner hebt u daar een eigen appartement en deelt u een keuken en huiskamer met vijf medebewoners. De voorziening bevat in totaal drie woningen voor elk zes bewoners.

Alle informatie en veelgestelde vragen over de coronacrisis vindt u op deze pagina. Voor de meest actuele informatie over de wachttijden van onze locaties adviseren wij u om contact op te nemen via 055) 506 74 56 (tijdens kantooruren), of info@atlant.nl.

Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen is een veilige en goede oplossing voor als het thuis niet meer gaat. Dankzij de kleinschaligheid is er een huiselijke sfeer. U vindt er gezelligheid én privacy. Onze medewerkers bieden de klok rond zorg en begeleiding. Als bewoners brengt u samen de dag door, maar u kunt zich ook terugtrekken in uw appartement. De dagelijkse activiteiten, zoals eten koken, gezamenlijk aan tafel, opruimen en afwassen, zorgen ervoor dat u actief blijft en contact hebt met anderen.

Aanvullende producten en diensten

Naast de vele activiteiten bieden we u aanvullende producten en diensten, zoals begeleiding bij een bezoek aan een specialist, extra zorg, de pedicure, dagbesteding enz. Voor de prijzen van al deze producten en diensten klikt u hier.

Wachttijden

Hoelang u moet wachten op een plaatsing, verschilt. De wachttijden voor Kleinschalig Wonen Berkenhove vindt u hier.
Wachttijden kunnen overigens snel veranderen. Voor actuele informatie omtrent de wachttijden, Kortdurende opname (KDO) of crisis-/spoedopname kunt u contact opnemen met Atlant via (055) 506 74 56 of info@atlant.nl

Adres

Kleinschalig Wonen Berkenhove
Soerenseweg 25
7314 CA Apeldoorn

Meer informatie

Voor deze vorm van zorg is een indicatie nodig (minimaal ZZP5). Wilt u meer weten over deze vorm van wonen, neem dan contact op met de medewerkers van Atlant, info@atlant.nl of tel. (055) 506 74 56.

Routebeschrijving