Kleinschalig wonen Berkenhove

Als zelfstandig wonen ook met hulp van familie/mantelzorgers niet meer mogelijk is, kan wonen in een kleinschalige woonvorm de oplossing zijn. Naast appartementencomplex Berkenhove beheert Atlant een woonvoorziening voor mensen met dementie. Als bewoner hebt u daar een eigen appartement en deelt u een keuken en huiskamer met vijf medebewoners. De voorziening bevat in totaal drie woningen voor elk zes bewoners.

Virtuele rondleiding Kleinschalig Wonen Berkenhove

Waar wij erg blij mee zijn is dat wij, ook al is het nog in zeer beperkte mate, weer bezoek mogen ontvangen. Wij bewaken daarin de balans tussen enerzijds het voorkomen van besmetting en verspreiding van het virus en anderzijds het welzijn van de bewoners. Waar wij aan de ene kant het liefst gelijk de deur open willen zetten, willen we er aan de andere kant goed voor zorgen dat het voor iedereen veilig, duidelijk en verantwoord is. In de komende tijd maken wij hier met bewoners en naasten afspraken over.
Wachttijden kunnen per locatie snel veranderen. De meest actuele informatie over de coronacrisis, maatregelen en het antwoord op de meest gestelde vragen vindt u op deze pagina. Voor de meest actuele informatie over de wachttijden van onze locaties adviseren wij u om contact op te nemen via (055) 506 74 56 (tijdens kantooruren), of info@atlant.nl.

Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen is een veilige en goede oplossing voor als het thuis niet meer gaat. Dankzij de kleinschaligheid is er een huiselijke sfeer. U vindt er gezelligheid én privacy. Onze medewerkers bieden de klok rond zorg en begeleiding. Als bewoners brengt u samen de dag door, maar u kunt zich ook terugtrekken in uw appartement. De dagelijkse activiteiten, zoals eten koken, gezamenlijk aan tafel, opruimen en afwassen, zorgen ervoor dat u actief blijft en contact hebt met anderen.

Aanvullende producten en diensten

Naast de vele activiteiten bieden we u aanvullende producten en diensten, zoals begeleiding bij een bezoek aan een specialist, extra zorg, de pedicure, dagbesteding enz. Voor de prijzen van al deze producten en diensten klikt u hier.

Wachttijden

Hoelang u moet wachten op een plaatsing, verschilt. De wachttijden voor Kleinschalig Wonen Berkenhove vindt u hier.
Wachttijden kunnen overigens snel veranderen. Voor actuele informatie omtrent de wachttijden, Kortdurende opname (KDO) of crisis-/spoedopname kunt u contact opnemen met Atlant via (055) 506 74 56 of info@atlant.nl

Adres

Kleinschalig Wonen Berkenhove
Soerenseweg 25
7314 CA Apeldoorn

Meer informatie

Voor deze vorm van zorg is een indicatie nodig (minimaal ZZP5). Wilt u meer weten over deze vorm van wonen, neem dan contact op met de medewerkers van Atlant, info@atlant.nl of tel. (055) 506 74 56.

Routebeschrijving