Kleinschalig wonen Berkenhove

Als zelfstandig wonen ook met hulp van familie/mantelzorgers niet meer mogelijk is, kan wonen in een kleinschalige woonvorm de oplossing zijn. Naast appartementencomplex Berkenhove beheert Atlant een woonvoorziening voor mensen met dementie. Als bewoner hebt u daar een eigen appartement en deelt u een keuken en huiskamer met vijf medebewoners. De voorziening bevat in totaal drie woningen voor elk zes bewoners.

Online rondleiding bij KSW Berkenhove

Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen is een veilige en goede oplossing voor als het thuis niet meer gaat. Dankzij de kleinschaligheid is er een huiselijke sfeer. U vindt er gezelligheid én privacy. Onze medewerkers bieden de klok rond zorg en begeleiding. Als bewoners brengt u samen de dag door, maar u kunt zich ook terugtrekken in uw appartement. De dagelijkse activiteiten, zoals eten koken, gezamenlijk aan tafel, opruimen en afwassen, zorgen ervoor dat u actief blijft en contact hebt met anderen.

Aanvullende producten en diensten

Naast de vele activiteiten bieden we u aanvullende producten en diensten, zoals extra zorg, dagbesteding enz. Voor de prijzen van al deze producten en diensten klikt u hier.

Wachttijden

Hoelang u moet wachten op een plaatsing, verschilt. De wachttijden voor Kleinschalig Wonen Berkenhove vindt u hier.
Wachttijden kunnen overigens snel veranderen. Voor actuele informatie omtrent de wachttijden, Kortdurende opname (KDO) of crisis-/spoedopname kunt u contact opnemen met Atlant via (055) 506 74 56 of info@atlant.nl

Adres

Kleinschalig Wonen Berkenhove
Soerenseweg 25
7314 CA Apeldoorn

Meer informatie

Voor deze vorm van zorg is een indicatie nodig (minimaal ZZP5). Wilt u meer weten over deze vorm van wonen, neem dan contact op met de medewerkers van Atlant, info@atlant.nl of tel. (055) 506 74 56.

Routebeschrijving

Plan mijn reis