Kosten en bijdragen

Bij het verblijf in een woonzorgcentrum of verpleeghuis zijn bepaalde voorzieningen inbegrepen. Daarnaast zijn er kosten die voor uw eigen rekening komen.

Eigen bijdrage

Vanaf 1 januari 2015 bestaat de AWBZ niet meer. Wat voorheen de AWBZ was is overgeheveld naar de Wet langdurige zorg (WLZ), Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO 2015) en Zorgverzekeringswet (ZvW).

De meeste zorg die Atlant levert, valt onder de WLZ. Ook levert Atlant zorg die onder de WMO valt. Hier voor betaalt u een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen. Wilt u weten wat uw eigen bijdrage is, kijkt u dan op de website van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het CAK regelt landelijk de eigen bijdragen voor zorg. Of u belt even met Atlant; (055) 506 74 56.

U kunt bij ons ook zorg krijgen vanuit de Zorgverzekeringswet (ZvW). Hiervoor hoeft u geen eigen bijdrage te betalen voor het CAK.

Aanvullende diensten en producten

Atlant biedt ook aanvullende producten en diensten, zoals begeleiding bij een bezoek aan een specialist, extra zorg, dagbesteding enz. Voor de prijzen van al deze producten en diensten klikt u hier.

Meer weten over kosten of bijdragen?

Wilt u meer weten over kosten of eigen bijdrage, neemt u dan contact met ons op, tel. (055) 506 74 56, info@atlant.nl. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur.

Wilt u gebeld worden door een van onze medewerkers? Vult u dan het contactformulier in.