Wonen bij Atlant

Wonen op één van de negen locaties van Atlant betekent:

  • zo zelfstandig mogelijk wonen
  • met alle zorg die daarvoor nodig is
  • in een vertrouwde omgeving
  • waar uw bezoekers altijd welkom zijn
  • waar u zelf de regie over uw leven houdt
  • met goede voorzieningen en leuke activiteiten
  • op een mooie locatie in de omgeving Apeldoorn/Beekbergen

Zo thuis mogelijk, noemen we dat bij Atlant.

Onze locaties

Onze woonzorgcentra: Berghorst (De Maten, Apeldoorn), Berkenhove (Spainkbos, Apeldoorn), De Loohof (Berg & Bos, Apeldoorn), Koningin Wilhelmina (Anklaar, Apeldoorn) en Sprengenhof (Ugchelen).

Onze verpleeghuizen: Heemhof (Apeldoorn), Het Immendaal (Beekbergen),  Marken Haven (Beekbergen) en Markenhof (Beekbergen).

Zorg en behandeling

Op de locaties van Atlant zijn de juiste zorg en behandeling voorhanden. Verhuizen is daarom meestal niet meer nodig. Ook verpleeghuiszorg maakt deel uit van het aanbod. Op alle locaties zijn artsen en paramedici werkzaam.

Meer over onze behandeling en begeleiding.

Activiteiten

Uitstapjes, muziekavonden, creatieve activiteiten, computercursus, bibliotheek, spelletjesmiddagen: u hebt een ruime keuze.
Meer lezen over welzijn en activiteiten.

Bezoektijden: altijd

Atlant hanteert geen vaste bezoektijden, u bepaalt zelf wanneer u bezoek wilt ontvangen. Vanzelfsprekend houden bewoners daarbij wel rekening met elkaar.
Voor bezoekers is er in iedere Atlantlocatie gratis WiFi aanwezig.

Buurt en regio

Sommige faciliteiten zijn niet alleen voor cliënten, maar ook voor mensen uit de buurt of patiënten uit de regio. Onze restaurants bijvoorbeeld trekken veel buurtbewoners en onze dagbehandeling is speciaal voor mensen met geheugenproblemen.

Rondleiding?

Wilt u een rondleiding op één van onze locaties? U bent van harte welkom. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen via: info@atlant.nl of (055) 506 74 56. U kunt vanaf deze website ook alvast een kijkje nemen: van bijna alle locaties is er een virtuele rondleiding beschikbaar.

Veiligheidsvoorzieningen

De veiligheid is bij Atlant tot in de puntjes geregeld. Elke locatie heeft alle noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen, waaronder brandmeldinstallaties, rookmelders, brandinstructies, aanduidingen van vluchtwegen enzovoort. Verder is er uiteraard een ontruimingsplan, zijn er afspraken gemaakt met de brandweer en zijn er altijd voldoende bedrijfshulpverleners aanwezig.

Financiële begeleiding

Bewoners die ondersteuning of begeleiding bij hun financiële zaken nodig hebben, kunnen een beroep doen op de financieel deskundigen van Stichting Bewindvoering en Vermogensbeheer Apeldoorn.
Contactpersoon: Carolien Grotens, cgrotens@benv-apeldoorn.nl of 06 44 48 13 04.
Folder Bewindvoering en Vermogensbeheer downloaden