En de winnaar van Heel Atlant Bakt is…… Patricia met haar Fruit Delicious!! Gefeliciteerd!

De wedstrijd, georganiseerd in het kader van ons 125 jarig bestaan, was voor bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van Atlant, waarbij in elk geval de bewoner deel uitmaakt van het bakteam.

Bewoonster Patricia heeft samen met verpleegkundige Celeste Zomer deze prachtige taart gemaakt! De jury was unaniem: de taart ziet er niet alleen fantastisch uit, de smaak was perfect en de afwerking prachtig. Patricia en Celeste hebben een chocoladeworkshop van Bakkerij Maassen gewonnen, en natuurlijk de enige echte Heel Atlant Bakt Taartschaal! Zij zullen binnenkort hun prijs in ontvangst kunnen nemen! Daarnaast zal de Fruit Delicious op 12 december op de kerstmarkt van Atlant  gepresenteerd worden.

Een eervolle tweede plaats is er voor de Bokkepootjestaart van afdeling Passage! Goed gedaan! En de derde plaats gaat naar Activiteitenbegeleiding van Marken Haven met hun Pepernotentaart. Super!

Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor hun fantastische inzendingen! Wat is er hard gewerkt de afgelopen dagen. Taarten met marsepein, merengues, fruit, appeltaart, en zelfs een heuse Haloweentaart, teveel om op te noemen. Oude tijden gingen herleven voor een mevrouw van Berkenhove. Zij heeft vroeger een eigen bakkerij gehad en heeft voor Heel Atlant Bakt haar oude bakkersschort weer aangetrokken. Met een heerlijke appeltaart naar het recept van haar oma heeft zij weliswaar geen prijs gewonnen, maar mag zij een kijkje achter de schermen nemen bij onze bakker Schreuder. Kor Schreuder, hierbij bedankt voor je deelname in de jury!

Een greep uit de prachtige baksels:

Delen: