sbb-beeldmerk

Werken en leren

Werken en leren: ook dát is mogelijk bij Atlant. Graag zelfs!
Ben je op zoek naar een opleiding met werken en leren of een stage, dan biedt Atlant je vele mogelijkheden.

Beroepsbegeleidende leerweg

Atlant is regelmatig op zoek naar mensen die via een BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) opgeleid willen worden tot Verzorgende IG. Bij een dergelijk BBL-traject combineer je het werken en leren. Je bent in dienst van Atlant en daarnaast volg je de theorie middels lesdagen op Aventus (over het algemeen één dag per week).

Vind jij het belangrijk dat je leert om zelfstandig te werken en bewust te functioneren als zorgverlener?
Gedurende de periode dat je bij ons werkt en leert gaan we hiermee aan de slag met jou. Je doet kennis en vaardigheden op en je ontwikkelt een professionele beroepshouding. Op onze locaties vind je een stimulerende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken en leren is daarmee een perfecte voorbereiding op de toekomst.

Beroepsopleidende leerweg

Ook bieden we stageplaatsen aan voor verschillende MBO en HBO beroepsopleidingen (BOL), zowel in de zorg als bij de ondersteunende diensten.

Kiezen voor opgeleid worden binnen Atlant betekent dat je er niet alleen voor staat. Wij hebben namelijk getrainde werkbegeleiders en gekwalificeerde opleidingsfunctionarissen die klaar staan om je te begeleiden en te adviseren. Daarnaast willen we ook graag van jou leren. Zo ontstaat een win-win situatie. Samen met je begeleider groei je toe naar de afronding van je studie en ook daarna wil Atlant wat bieden aan beginnende beroepsbeoefenaren zoals jij!
Kijk bij vacatures om te kijken of we momenteel opleidingsplaatsen hebben.

Maatschappelijke stage

Voor het aanvragen van maatschappelijke stages kun je terecht bij het verenigingsbureau www.verenigingsburo.nl of mailen naar opleidingen@atlant.nl.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met de Servicedesk. Wij zijn elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur te bereiken op telefoonnummer 055- 785 7112. Of mail je vraag naar servicedesk@atlant.nl.