sbb-beeldmerk

Werken en leren

Werken en leren: ook dát is mogelijk bij Atlant. Graag zelfs!
Ben je op zoek naar een opleiding waar je kunt werken en leren, dan biedt Atlant je vele mogelijkheden.

Beroepsbegeleidende leerweg

De Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) is een combinatie van werken en leren op MBO niveau. Atlant is regelmatig op zoek naar mensen die via deze leerroute opgeleid willen worden tot Helpende, Verzorgende IG, (combi-opleiding) Verzorgende-IG/ Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3, Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4 of Verpleegkundige.

Bij een BBL-traject binnen Atlant volg je praktijkgestuurd onderwijs; dat wil zeggen dat je een opleiding volgt waarbij je je opleidingsroute aan kunt passen aan jouw individuele leerwensen en –vragen. Je volgt de opleiding bij het TOP College. De lesdagen, over het algemeen één dag per week, worden verzorgd door Aventus. Gedurende de periode dat je bij Atlant werkt en leert doe je kennis en vaardigheden op en ontwikkel je een professionele beroepshouding. Op onze locaties vind je een stimulerende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Werken en leren is daarmee een perfecte voorbereiding op de  toekomst als zorgprofessional.

Solliciteren voor de opleiding
Kijk bij vacatures om te kijken of we momenteel opleidingsplaatsen hebben.
Als er op dit moment geen vacature voor deze opleiding is, houd dan de vacatures in de gaten of maak een job agent aan om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures. Een brief/open sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd.

TOP College
Om de kwaliteit van zorg ook in de toekomst te kunnen waarborgen zijn ’s Heeren Loo, Atlant en Aventus in 2017 een nieuwe manier van leren gestart: het TOP College. Je leert vanuit én in de praktijk en houdt zelf de regie.

Tijdens je opleiding krijg je salaris en je collegegeld en lesmaterialen worden vergoed. Bovendien is er na je opleiding grote kans op een contract bij Atlant. Betaald leren dus!

 Jim en Lau, vloggers van Atlant, laten in één van hun vlogs precies zien hoe het TOP College werkt.
Vlog 18 – Terug de schoolbanken in!

Verbrede leerpaden 2.0

Atlant werkt samen met vier partners uit de regio vanuit het Zorgplatform Apeldoorn om het blikveld van de medewerker of leerling in de zorg te vergroten. Door middel van de verbrede leerpaden krijg je de mogelijkheid bij meerdere soorten zorg te snuffelen, ook buiten de muren van Atlant. Alle samenwerkingspartners hebben het gezamenlijke maatschappelijke doel om medewerkers te behouden voor de zorg. In welke zorgsetting ben jij op je plek? Probeer het uit! Kijk voor alle voorwaarden in de Verbrede leerpaden 2.0 Gids.

Visie Atlant | Wij geven ruimte

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met één van de medewerkers van de afdeling Opleidingen. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 055- 529 5112. Of mail je vraag naar opleidingen@atlant.nl.

Benieuwd hoe het is om bij Atlant te werken? Medewerkers vertellen je graag hoe zij het werken bij Atlant ervaren. Kijk snel op de werkenbij-site van Atlant.