Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. Ze bieden een luisterend oor, schenken aandacht, ondersteunen onze cliënten, helpen bij de zorg en de welzijnsactiviteiten.

Vrijwilligersbeleid

Atlant is trots op haar 750 vrijwilligers. Hun werk maakt het leven van onze cliënten leuker en zorgt dat de nadelen van het ouder worden en/of het ziek zijn een stuk draaglijker zijn. Op onze beurt zorgen wij daarom voor een goed vrijwilligersbeleid. We ondersteunen onze vrijwilligers waar mogelijk en houden rekening met hun wensen en mogelijkheden.

Ook vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger wacht u hier een warm welkom. Meer weten over de mogelijkheden? Mailt u naar het Servicebureau Welzijn om een afspraak te maken. Mail: servicebureauwelzijn@atlant.nl

folder Vrijwilligers

Mantelzorg

Mantelzorgers maken deel uit van het dagelijkse leven van onze bewoners/ cliënten. Meestal zijn het partners, familieleden of vrienden van onze cliënten en kennen ze elkaar al lange tijd. Mantelzorgers weten daarom heel goed waar hun familielid/partner/vriend(in) behoefte aan heeft. Ze ondersteunen in de verzorging/zorg voor de cliënt, helpen met een klusje of boodschap, gaan samen op stap, brengen gezelligheid en geven steun.

Atlant heeft mantelzorgers hoog in het vaandel. Daarom hebben we een goed mantelzorgbeleid opgezet. Als mantelzorger hebt u bij ons een vaste contactpersoon waar u bij terecht kunt. We maken samen afspraken over uw taken en verantwoordelijkheden en over de wijze waarop Atlant u daarbij ondersteunt.

Voor meer informatie over mantelzorg bij Atlant: Servicebureau Welzijn. servicebureauwelzijn@atlant.nl

Momenteel heeft Atlant de onderstaande vrijwilligersvacatures:

Vacature Uren per week Sluitingsdatum
Talenten op bezoek (meerdere locaties) 1/2/3/4 31-07-2018
Expositie-vrijwilliger (Sprengenhof en Heemhof) in overleg 30-06-2018
Hulp in de kapsalon (Marken Haven) 3-5 31 mei 2018
Maatje in de Maten (Heemhof) 2 uur 31-05-2018
Versierders voor feestdagen (Berkenhove) in overleg 31-05-2018
Vrijwilliger voor een vis-clubje (Markenhof) 3 uur 31-05-2018
Hulp bij bewegingsactiviteit (Loohof) 2 uur 31-05-2018
Muziek-luistervrijwilliger (Heemhof) 3-4 30-04-2018
Internet-vrijwilligers (Loohof) 3-4 30-04-2018

9 vacatures gevonden