Vrijwilligers

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar. Ze bieden een luisterend oor, schenken aandacht, ondersteunen onze cliënten, helpen bij de zorg en de welzijnsactiviteiten.

Vrijwilligersbeleid

Atlant is trots op haar 750 vrijwilligers. Hun werk maakt het leven van onze cliënten leuker en zorgt dat de nadelen van het ouder worden en/of het ziek zijn een stuk draaglijker zijn. Op onze beurt zorgen wij daarom voor een goed vrijwilligersbeleid. We ondersteunen onze vrijwilligers waar mogelijk en houden rekening met hun wensen en mogelijkheden.

Ook vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger wacht u hier een warm welkom. Meer weten over de mogelijkheden of aanmelden? Mailt u dan naar Rianne Burgers, coördinator vrijwilligerswerk, via vrijwilligerswerk@atlant.nl
folder Vrijwilligers

Mantelzorg

Mantelzorgers maken deel uit van het dagelijkse leven van onze bewoners/ cliënten. Meestal zijn het partners, familieleden of vrienden van onze cliënten en kennen ze elkaar al lange tijd. Mantelzorgers weten daarom heel goed waar hun familielid/partner/vriend(in) behoefte aan heeft. Ze ondersteunen in de verzorging/zorg voor de cliënt, helpen met een klusje of boodschap, gaan samen op stap, brengen gezelligheid en geven steun.

Atlant heeft mantelzorgers hoog in het vaandel. Daarom hebben we een goed mantelzorgbeleid opgezet. Als mantelzorger hebt u bij ons een vaste contactpersoon waar u bij terecht kunt. We maken samen afspraken over uw taken en verantwoordelijkheden en over de wijze waarop Atlant u daarbij ondersteunt.

Voor meer informatie over mantelzorg bij Atlant: Servicebureau Welzijn. servicebureauwelzijn@atlant.nl

Momenteel heeft Atlant de onderstaande vrijwilligersvacatures:

Vacature Uren per week Sluitingsdatum
Activiteitenbegeleider in de Maten, vrijdagmiddag 3 uur 31-01-2019
Bezoekvrijwilliger – amateur-historicus en boekenliefhebber – (Loohof) 3 31-12-2018
Mannenclub-begeleider (Loohof) 3 31-12-2018
Bezoekvrijwilliger voor een dame (Markenhof) 2 31-12-2018
Bezoekvrijwilliger met ideeën 2 31-12-2018
Bezoekvrijwilliger – samen even er op uit – vanaf de Passage, rondom Beekbergen 2 31-12-2018

6 vacatures gevonden