sbb-beeldmerk

Atlant als werkgever

Atlant is één van de grotere werkgevers op het gebied van verpleging en verzorging in de regio Apeldoorn en Beekbergen. Er werken ruim 1500 medewerkers, waarvan 120 medewerkers een BBL opleiding volgen. Daarnaast hebben we stagiairs van verschillende opleidingen aan het werk. Elke medewerker en leerling draagt op zijn eigen plek en op zijn persoonlijke, unieke manier bij aan de goede zorg die wij onze cliënten willen bieden.

Aandacht en respect

De medewerkers van Atlant zijn deskundig en betrokken en hebben veel eigen verantwoordelijkheid. Als Atlant zijn we blij met hun inzet en erkennen we dat juist die inzet de kracht van onze organisatie is. Daarom investeren we veel in de onderlinge samenwerking en opleidingen. Er is aandacht voor elkaar. Ruimte geven en waardering uitspreken horen daarbij.

Medewerkers vertellen je graag hoe zij het werken bij Atlant ervaren. Kijk snel op de werkenbij-site van Atlant: werkenbijatlant.nl

Medewerkers hebben recht op een werksfeer waarin zij zich ten volle kunnen ontplooien. Dat vraagt om een lerende organisatie. Lerend in de zin van: er mogen ook fouten worden gemaakt. Je wordt als medewerker niet voortdurend geconfronteerd met je eventuele tekortkomingen. Er wordt juist gebruik gemaakt van je sterke kanten.

Over Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Als Atlant zijn we op weg naar een rookvrije organisatie

Benieuwd naar wat Atlant allemaal doet?

Klik hier om een aantal films over Atlant te bekijken of bekijk het YouTube-kanaal van onze Atlant-vloggers, waarin Mir&Onur (werkzaam als welzijnsmedewerker en verzorgende IG) je een kijkje voor én achter de schermen in de zorg geven.

Contactgegevens

Vragen over het werken bij Atlant? Of heb je vragen over een vacature?
Neem dan gerust contact op met één van onze collega’s van Werving & Selectie!

Masja Oosterbroek (corporate recruiter ): 06 47 55 90 36
Barbara Engel (corporate recruiter): 06 57 29 78 25
Anne Sophie van Toledo (interim corporate recruiter): 06 51 00 28 72
Annemiek Vink (medewerker werving & selectie): 06 82 14 76 35

Wil je liever mailen? Mail je gerust jouw vraag naar werken.bij@atlant.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.