Stages

Volg je een BOL-opleiding mbo of hbo en zoek je een leerzame stage, dan ben je van harte welkom bij Atlant. Je kunt bij ons verschillende stages lopen. Niet alleen als je in de zorg werkt of wilt gaan werken, maar ook op onze andere afdelingen. Bijvoorbeeld bij de afdeling Personeelszaken of Communicatie. Daarnaast bieden wij ook maatschappelijke stages voor scholieren.

Beroepsopleidende leerweg

Atlant biedt ook stageplaatsen voor verschillende MBO en HBO beroepsopleidingen (BOL), zowel in de zorg als bij de ondersteunende diensten (P&O, Facilitair, ICT, Financien & Control). Atlant werkt samen met meerdere opleiders (Aventus, Deltion, Rijn IJssel, Landstede Saxion en HAN.)

Kiezen voor een stage bij Atlant betekent dat je er niet alleen voor staat. Wij hebben werkbegeleiders en opleidingsfunctionarissen die klaar staan om je te begeleiden en te adviseren. Naast een goede begeleiding, ontvang je een stagevergoeding. De hoogte van die vergoeding is conform de CAO en afhankelijk van de duur van de stage. Daarnaast willen we ook graag van jou leren. Zo ontstaat een win-win situatie. Samen met je begeleiders groei je toe naar de afronding van je opleiding. En ook daarna wil Atlant wat bieden aan beginnende beroepsbeoefenaren zoals jij!

Interesse of meer info? Mail dan naar stage@atlant.nl.

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en zoek je een maatschappelijke stage (MaS)? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Via deze stage (van 30 uur) bij Atlant kun je ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is én het is gelijk een mooie manier om kennis te maken met de zorg. Wie weet zien we je later nog eens terug voor (vakantie)werk of in het kader van een opleiding.

Voor het aanvragen van een maatschappelijke stage kun je terecht bij Apeldoorn Pakt Aan.

De minimale leeftijd om je MaS bij Atlant te kunnen doen is 14 jaar.

Wil je meer weten over stages?

Neem gerust contact op met één van de medewerkers van de afdeling Opleidingen. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 tot 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 055- 529 5112. Of mail je vraag naar stage@atlant.nl.

Ben je op zoek naar een vrijwillige stage of een snuffelstage? Dan kun je mailen naar:     vrijwilligerswerk@atlant.nl

Benieuwd hoe het is om bij Atlant stage te lopen? Medewerkers vertellen je graag hoe zij het werken bij Atlant ervaren. Kijk snel op de werkenbij-site van Atlant.

Visie Atlant | Wij geven ruimte