De voorbereidingen voor de Week van de Mantelzorg zijn in volle gang. In Apeldoorn is het aanbod van alle activiteiten door de werkgroep Week van de Mantelzorg (Knooppunt Mantelzorg de Kap, samen met Klein Geluk, MEE Veluwe, CODA en Stimenz) gebundeld tot een weekvullend programma voor alle mantelzorgers in de gemeente Apeldoorn. De Week van de Mantelzorg is een manier om waardering uit te spreken voor alle mantelzorgers.

In de week van 8 t/m 15 november vinden Apeldoorn-breed allerlei activiteiten plaats. De aftrap is op vrijdagavond 8 november met een concert van het Apeldoorns Symfonieorkest. Dit concert is toegankelijk voor mantelzorgers met de zorgvrager. Daarnaast kunnen mantelzorgers deelnemen aan een activiteit naar keuze. Iedere dag is er keus uit een of meerdere activiteiten.

Ook Atlant levert een bijdrage aan deze week. Op woensdag 13 november is er bij De Loohof een proeverij van ‘Koks on tour’. Een kok van Atlant pakt uit met een proeverij van Franse kazen.

Programma en aanmelden
Het volledige programma staat op de website van de Kap. Aanmelden (tot 31 oktober) voor een activiteit kan daar ook. www.dekap.nl/mantelzorg/dagvandemantelzorg (aanmelden kan niet  meer, deze link is verlopen)
Een folder met info en het programma ligt ook bij de recepties van alle Atlantlocaties.

Heeft u/mantelzorger vervangende zorg nodig om deel te kunnen nemen? Of zijn er vragen?
Neem dan contact op met de Kap. Email: a.dusink@dekap.nl of telefoon 055 529 55 20.

Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus we gaan er samen een mooie week van maken in november!

Delen: