We leven in een bizarre tijd. De coronacrisis zorgt voor veel belemmeringen in het contact met onze naasten. Maar juist in deze tijd blijft het extra belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar. Daarom organiseren we bij Atlant de ‘Week van de Liefde’.

In de Week van de Liefde, die van maandag 8 tot en met zondag 14 februari plaats vindt, organiseren we bij Atlant allerlei – coronaproof – activiteiten voor bewoners en onze medewerkers. Aandacht voor elkaar staat hier centraal. Zo ontvangen alle bewoners een mooie wenskaart – ontworpen door een medewerker van Atlant – en is er voor bewoners de mogelijkheid om te picknicken met een naaste.
Voor alle informatie over de picknick verwijzen we u naar de locatie.

All you need is love caravan: wie wilt u een hart onder de riem steken?

Tijdens de week van de liefde toveren we de Atlantfoodtruck om tot een all you need is love caravan! Bent u ontzettend blij met uw naaste? Tovert hij of zij altijd een lach op uw gezicht? Of wilt u laten weten dat u veel van hem/haar houdt? Tijdens de week van de liefde heeft u dé kans om dit uit te spreken naar de ander en hem/haar even in het zonnetje te zetten! Hoe? Maak een kort filmpje waarin u vertelt waarom u blij wordt van de ander. Deze mag u gewoon met een smartphone opnemen. Stuur deze naar evenementen@atlant.nl en vermeld daarbij:
– voor wie is de video
– welke locatie
Dan zorgen wij dat uw naaste de video ziet bij de all you need is love caravan!

Delen: