Overal in Nederland worden mensen met een zorgachtergrond opgeroepen om zorginstellingen tijdens de coronacrisis te helpen. Ook zorginstelling Atlant in Apeldoorn kan deze hulp heel goed gebruiken. Maar hoe is het om na lange tijd weer aan de slag te gaan in de zorg?

Marjon Smit maakte de overstap twee jaar geleden en vertelt over haar ervaringen. “Ik moest mijn diploma flink afstoffen en het eerste loonstrookje was even slikken, maar het plezier waarmee ik weer naar mijn werk ga is onbetaalbaar.”

Lees het hele artikel hier!

Wij kunnen extra handen in deze tijd goed gebruiken! Ken of ben jij iemand met een zorgachtergrond die ons (tijdelijk) wil helpen?
Heb jij een zorgdiploma? Bijvoorbeeld een diploma ziekenverzorgende, verzorgende IG, Verpleegkundige A, B of Z? Atlant kan jouw hulp goed gebruiken. Zeker nu!

Atlant doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar medewerkers goede zorg kunnen leveren en de ziekenhuizen kunnen ondersteunen waar nodig. Daarom is de zorginstelling op zoek naar meerdere mensen met een zorgdiploma die Atlant bij deze uitdaging kunnen helpen en samen de strijd aan willen gaan.

Heb je een zorgachtergrond, maar ben je er al een tijdje uit of heb je (nog) niet de juiste papieren? Dan kun je in aanmerking komen voor een korte bijscholing of opleiding. In overleg met jou wordt gekeken wat er precies nodig is.

Wil jij helpen?

Super! Stuur een mail naar ikwilhelpen@atlant.nl met de volgende gegevens:

  • jouw contactgegevens (naam, telefoonnummer, emailadres)
  • in het kort jouw ervaring en opleidingsachtergrond
  • voorstel waarmee je ons zou willen helpen.

Atlant neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel of app dan gerust met recruiter Claudia: 06 82 52 69 43.

Delen: