Rianne: ‘Wij delen het kerstmenu met alle mantelzorgers, zodat als zij niet in het huis aanwezig kunnen zijn, thuis hetzelfde gerecht kunnen maken. Dan kunnen de bewoners door middel van beeldbellen toch een beetje samen eten.’

Hoe zorg je voor een gezellige tijd in het verpleeghuis, ondanks de beperkingen van de coronamaatregelen? Zeker in de decembermaand, die normaal vol zit met gezamenlijke evenementen en activiteiten. Atlantcollega Rianne Burgers deelt, samen met collega’s van andere zorgorganisaties, tips op de website van Waardigheid en Trots.

Lees hier het hele artikel.

Op Atlantlocatie Heemhof vieren zij Sinterklaas door een heerlijke Sinterklaasproeverij & high tea te organiseren in kleine groepjes! Sfeervolle sinterklaasmuziek, een mooi gedekte tafel en voor iedere huiskamer een eigen serveerwagen vol lekkers!

Gevulde speculaasvlaai, amandelstaaf, heerlijke wortel-pompoenwraps, pizzamijtertje, kaasstengels in de vorm van sinterklaasstafjes en diverse smaken kruidnoten proeven. Een wereld van smaken gaat voor de mensen open.

Delen: