Huntington spreekuren Achterhoek

In de Achterhoek houdt Atlant spreekuren voor mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten. Reden van de spreekuren zijn de vele vragen die er bij ons binnen komen vanuit die regio. De spreekuren zijn voor iedereen vrij toegankelijk en gratis. U kunt hier terecht met al uw vragen, u bent van harte welkom.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op:

    • 5 september 2019: bij Gezondheidscentrum den Papendiek, Buitenschans 70 te Groenlo

Het spreekuur is tussen 9.00 en 14.30 uur. U kunt dan spreken met dr. Yvonne Koning en/of coördinerend verpleegkundige Pamela de Koning van het Huntington Expertisecentrum. Wilt u ook graag een gesprek, meld u dan aan zodat wij iedereen goed te woord te kunnen staan.

Aanmelden

Voor aanmelden (afspraak van 45 minuten) en/of meer informatie kunt u contact opnemen met het Medisch Secretariaat van het Huntington Expertisecentrum Atlant via; telefoonnummer 055 506 7248 of email medisch.secretariaat@atlant.nl.

Over het Huntington Expertisecentrum

Het Huntington Expertisecentrum van Atlant biedt zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met de ziekte van Huntington. Mensen met de ziekte van Huntington en hun naasten staan voor moeilijke beslissingen. Atlant kent de ziekte en weet welke specialistische behandelingen en zorgmogelijkheden er zijn. Zowel in verpleeghuizen als in de thuissituatie. Het Huntington Expertisecentrum werkt samen met andere zorgaanbieders, ook in de Achterhoek.