Specialisten in de zorg

Bij Atlant zijn we gespecialiseerd in een aantal aandoeningen. We adviseren u graag en regelen de zorg die nodig is bij aandoeningen als Huntington en Korsakov. Van ons kunt u specialistisch en professioneel advies verwachten.

Specialismen van Atlant zijn het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington, Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg en dementie.

Deskundige zorg

Cliënten met deze aandoeningen kunnen bij ons rekenen op deskundige zorg van ervaren zorgverleners. Zij verblijven te midden van cliënten met dezelfde aandoening en dat betekent dat de zorg en begeleiding volledig is afgestemd op hun mogelijkheden en behoeften van mensen met Huntington, Korsakov en Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg (CPV).

Topcare Specialismen

Hoe verbeter je de langdurige zorg voor mensen met complexe ziektes zoals Huntington en Korsakov?
Dat is waar Topcare over gaat.
Vijf verpleeghuizen, waaronder Atlant, namen het initiatief voor Stichting Topcare. Hun overtuiging is dat zorg en behandeling van chronisch zieken beter kunnen door wetenschappelijk onderzoek. En ook dat de kwaliteit van verblijf in verpleeghuizen hierdoor moet en kan verbeteren. Topcare maakt het verschil, tussen ‘gewone zorg’ en ‘topzorg’ in verpleeghuizen.
Atlant heeft twee doelgroepen voor Topcare: