Helpt u mee deze mooie tafel aan te kunnen schaffen voor demente ouderen?

De Tovertafel is een speels product dat ouderen in de midden- tot late stadia van dementie stimuleert in fysieke activiteit en sociale interactie met minimale begeleiding. Ouderen met dementie zijn veelal grote delen van de dag passief. Ze kijken wat voor zich uit, zitten te dutten en er is zelden interactie onderling. Dit is zeer zorgelijk, omdat deze houding de achteruitgang van hun fysieke, mentale en emotionele welbevinden versnelt. Spieren worden stijf, ze raken verveeld, of zelfs depressief, en ook hun cognitieve vermogen gaat hard achteruit.

Positief effect
De heer Chiel Bruin wil zich graag inzetten om zo’n Tovertafel voor Atlant Zorggroep te regelen. Zijn vrouw heeft dementie en woont op een locatie van Atlant. Chiel is er van overtuigd dat de Tovertafel een positief effect zal hebben op de kwaliteit van leven van zijn vrouw en van haar medebewoners. Een Tovertafel is echter niet goedkoop, in totaal ruim 6.500,- euro.

Verkoop
Daarom wil Chiel, kunstenaar van beroep, zijn schilderijen en beelden verkopen. Wilt u ook meehelpen om zo’n mooie Tovertafel aan te kunnen schaffen, dan kunt u de beelden en schilderijen kopen door een kijkje te nemen op de website www.chielbruin.nl.
Veel van zijn werken zijn momenteel te bezichtigen bij locatie Heemhof van Atlant aan de Beatrijsgaarde 5 in Apeldoorn.

Donatie
Zou u graag geld willen doneren voor de Tovertafel, maar wilt u geen schilderij of beeld kopen, dan kunt u ook een donatie storten op ons speciale rekeningnummer: NL61 INGB 0652 7788 52 ten name van Atlant Zorggroep te Beekbergen, onder vermelding van Tovertafel.

Informatie

Voor meer informatie en het bezichtigen en kopen van de schilderen kunt u contact opnemen met:
Carla Bergsma 06-2086 5594 of Chiel Bruin 06-4157 7771.

U kunt ook uw informatie halen via www.tovertafelheemhof.nl

Delen: