Atlant Zorg Thuis

Uw eigen thuis, zelfstandigheid en privacy wilt u graag behouden. Maar hoe moet dat als het niet meer goed lukt alles zelf te regelen? Dan kunt u een beroep doen op Zorg Thuis van Atlant. Als omwonende van onze woonzorgcentra Koningin Wilhelmina, Sprengenhof, De Loohof, Berghorst en Berkenhove of als huurder bij Berghorst of Berkenhove kunt u gebruik maken van alle diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn die wij ook aan de cliënten in de woonzorgcentra bieden.

Vanuit de woonzorgcentra van Atlant regelen we alles voor Atlant Zorg Thuis: huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging, diëtetiek, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, cursussen, culturele activiteiten en gemaksdiensten. Alarmering kan op een aantal locaties worden geregeld. Voor uitleg over de mogelijkheden thuiszorg per locatie kunt u contact met ons opnemen via info@atlant.nl of (055) 506 74 56.

Om een indruk te krijgen kunt u hier een filmfragment bekijken over Atlant Zorg Thuis.

WMO

Atlant is één van de zorgaanbieders die in het kader van de WMO huishoudelijke hulp aanbiedt. De gemeente Apeldoorn financiert deze huishoudelijke hulp waarvoor een indicatie nodig is.

Atlant kent twee soorten huishoudelijke hulp;

  • huishoudelijke hulp; zoals schoonmaken, stofzuigen, wasverzorging, afstoffen, bedden verschonen en ramen wassen.
  • hulp bij het organiseren van het huishouden; zoals plannen, het aanleren van taken of de opvang en (beperkte) verzorging van kinderen.

Voor welke huishoudelijke hulp u in aanmerking komt is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Zorg thuis bij u in de wijk

De woonzorgcentra van Atlant groeien uit tot steunpunten in de wijk. U kunt er onder andere terecht voor ontmoetingen, activiteiten of u kunt er eten. Vanuit onze woonzorgcentra wordt ook Zorg Thuis geleverd. Wij streven er naar om een vaste medewerker per cliënt te hebben. Vervanging bij ziekte en vakantie wordt door Atlant geregeld. In ieder woonzorgcentrum is er één aanspreekpunt.

Zorg Thuis aanvragen

Alant helpt u graag bij de aanvraag van Atlant Zorg Thuis. Voor meer informatie en hulp bij de aanvraag kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers bespreken, indien u dat wenst bij u thuis, uw situatie. Zij zijn te bereiken via (055) 506 74 56 of info@atlant.nl.

Folder Zorg Thuis