Verpleeghuiszorg

Ook als u dagelijks intensieve zorg nodig heeft, kunt u bij Atlant terecht. Op diverse locaties bieden wij verpleeghuiszorg. Onze drie verpleeghuizen hebben elk een eigen specialisatie. Daarnaast kunnen cliënten van twee van onze woonzorgcentra en cliënten van Kleinschalig Wonen Berkenhove gebruik maken van verpleeghuiszorg.

Verpleeghuizen Heemhof, Marken Haven en Markenhof

Cliënten met dementie, CPV (Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg), de ziekte van Huntington of het syndroom van Korsakov kunnen bij Atlant rekenen op gespecialiseerde behandelaars en ervaren zorgverleners.
Verpleeghuis Heemhof is gericht op cliënten met dementie en de ziekte van Huntington.
In verpleeghuis Marken Haven verblijven voornamelijk cliënten met dementie en problematiek op het psychische vlak/CPV; Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg.
Verpleeghuis Markenhof biedt een thuis aan cliënten met het syndroom van Korsakov.

Woonzorgcentra Sprengenhof en De Loohof

Woonzorgcentra Sprengenhof en De Loohof bieden ook verpleeghuiszorg. Een aantal appartementen is speciaal aangepast voor verpleegzorg, zodat bewoners die intensievere zorg nodig hebben, bijvoorbeeld bij dementie, meestal niet meer hoeven te verhuizen. Op termijn zullen de andere Atlanthuizen ook verpleeghuiszorg gaan aanbieden.

Kleinschalig Wonen Berkenhove

Naast appartementencomplex Berkenhove beheert Atlant een woonvoorziening voor dementerenden, Kleinschalig Wonen Berkenhove. Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kan wonen in een kleinschalige woonvorm de oplossing zijn. U bent de klok rond verzekerd van zorg en aandacht op maat én van een levendige thuissituatie met medebewoners.

Meer informatie
Mail: info@atlant.nl
Telefoon: (055) 506 74 56