Verpleeghuiszorg

Ook als u dagelijks intensieve zorg nodig heeft, kunt u bij Atlant terecht. Op diverse locaties bieden wij verpleeghuiszorg. Onze vier verpleeghuizen hebben elk een eigen specialisatie. Daarnaast kunnen cliënten van twee van onze woonzorgcentra en cliënten van Kleinschalig Wonen Berkenhove gebruik maken van verpleeghuiszorg.

Verpleeghuizen Heemhof, Het Immendaal, Marken Haven en Markenhof

Mensen met dementie, de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov of gerontopsychiatrische problematiek kunnen bij Atlant rekenen op gespecialiseerde behandelaars en ervaren zorgverleners.
Verpleeghuis Heemhof is gericht op mensen met dementie en de ziekte van Huntington.
Bij verpleeghuis Het Immendaal wonen mensen met dementie.
In verpleeghuis Marken Haven verblijven voornamelijk mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag en is een afdeling voor mensen met het syndroom van Korsakov.
Verpleeghuis Markenhof biedt een thuis aan mensen met het syndroom van Korsakov.

Woonzorgcentra Sprengenhof, De Loohof en Koningin Wilhelmina

Woonzorgcentra Sprengenhof , De Loohof en Koningin Wilhelmina bieden ook verpleeghuiszorg. Een aantal appartementen is speciaal aangepast voor verpleegzorg, zodat bewoners die intensievere zorg nodig hebben, meestal niet meer hoeven te verhuizen. Bij Sprengenhof en Koningin Wilhelmina betreft dit intensieve dementiezorg en bij De Loohof zowel dementiezorg als somatische verpleeghuiszorg. Op termijn zullen de andere Atlanthuizen ook verpleeghuiszorg gaan aanbieden.

Kleinschalig Wonen Berkenhove

Naast appartementencomplex Berkenhove beheert Atlant een woonvoorziening voor mensen met dementie, Kleinschalig Wonen Berkenhove. Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kan wonen in een kleinschalige woonvorm de oplossing zijn. U bent de klok rond verzekerd van zorg en aandacht op maat én van een levendige thuissituatie met medebewoners.

Meer informatie

Mail: info@atlant.nl
Telefoon: (055) 506 74 56