Congressen / Seminars

De specialisten van Atlant zijn regelmatig aanwezig op nationale én internationale congressen, om onze kennis en ervaring te delen met andere professionals. Het doel is het bevorderen en borgen van kennis en vaardigheden en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Hierbij een overzicht van externe bijeenkomsten waar medewerkers de afgelopen jaren aan hebben deelgenomen om eigen kennis te vergroten, maar ook onze kennis te delen.

Nursing Home Research Congres in Rome

Op 13 en 14 september waren we bij het Nursing Home Research Congres in Rome, een wetenschappelijk congres waar wetenschappers van over de hele wereld hun onderzoeksresultaten presenteren.
Onderwerpen als Namaste, palliatieve zorg, neuropsychiatrische symptomen, polyfarmacie, ondervoeding, telemedicine en vallen stonden centraal.

Lees meer

European Huntington’s Disease Network congres in Wenen

Op 14, 15 en 16 september 2018 zijn we aanwezig geweest bij het 10e congres van het European Huntington’s Disease Network. Dit is een wetenschappelijk congres waarbij de laatste en toekomstige wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van de ziekte van Huntington worden gedeeld via plenaire sessies, parallel sessies, workshops en posterpresentaties.

Lees meer