Vandaag is de officiële opening van de afdelingen Everest en Roos in Verpleeghuis Heemhof in Apeldoorn. Atlant is trots omdat deze nieuwe woonomgeving voor mensen met de ziekte van Huntington aansluit bij de behoeften en wensen van deze cliënten.

De nieuwe afdeling Everest is gebouwd boven op de bestaande afdeling Dahlia van Heemhof, waar al cliënten met de ziekte van Huntington wonen. Er zijn prachtige appartementen gerealiseerd en drie grote huiskamers die voorzien zijn van een mooie keuken waar gekookt wordt. Op deze nieuwe afdeling is plaats voor 25 cliënten met de ziekte van Huntington. Met behulp van Domotica kunnen we de bewoners zoveel mogelijk vrijheid bieden in een veilige woonomgeving. Zorg en welzijn wordt zoveel mogelijk op maat aangeboden en sluit aan bij de wensen van de cliënt.

Op de benedenverdieping is de afdeling Roos omgebouwd voor mensen met de ziekte van Huntington die semi-zelfstandig willen wonen. Hier zijn vier appartementen gerealiseerd met een slaap- en woonkamer en eigen sanitair. De bewoners delen hier een grote huiskamer waar ze zelfstandig koken.

Delen: