Nieuwbouw Marken Haven

We zijn trots op het ‘nieuwe’ Marken Haven; een nieuwe woon en leefomgeving die ruimte geeft aan 100 bewoners. Een ruimte om te zijn wie je bent, die het ontmoeten en ontspannen bevordert en die privacy, geborgenheid én veiligheid biedt. Er is een prachtige woonomgeving gecreëerd met 10 huiskamers, waarbij elk 10 appartementen horen. Begin mei 2022 is het nieuwe woongebouw in gebruik genomen en zijn de bewoners verhuisd naar hun nieuwe appartement.

RUIMTE VOOR MEZELF
Aan de basis van onze visie op nieuwbouw staan onze bewoners. Zij hebben aangegeven wat zij in hun leven belangrijk vinden. Daarvan uitgaande hebben we samen met onze medewerkers een programma van eisen ontwikkeld.

Ik ben zoals ik ben. Ik kan niet meer alleen wonen, dat is behoorlijk zwaar om te accepteren. Ik wil een leven zoals iedereen dat heeft, en zoals ik het ooit had, zelfstandig en in een eigen huis. Met eigen spullen en een fijne buitenplek. En omdat ik niet alleen kan zijn, is het goed dat er begeleiding is – zichtbaar en onzichtbaar. Zodat ik veel op eigen kracht kan doen. Dat geeft me mijn plek. Ik wil RUIMTE VOOR MEZELF.

Plattegrond

Bekijk hier de Plattegrond om te zien hoe het terrein er uit ziet. Momenteel staat het ‘oude’ (tijdelijke) gebouw er nog. Deze wordt nog verwijderd.