Het is inmiddels duidelijk dat in Nederland het aantal coronabesmettingen weer fors aan het toenemen is en dat beeld zien we ook in de regio Apeldoorn. Om die reden heeft het bestuur van Atlant, op basis van advies van de Infectiepreventiecommissie, besloten dat alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers een mondkapje moeten dragen tijdens het werk en tijdens het bezoek. De mondkapjes zijn verkrijgbaar op de afdelingen en bij de recepties van de locaties.

Het besluit om preventief mondkapjes te dragen heeft te maken met de wens om besmettingen en de nare gevolgen die dat heeft zoveel mogelijk te voorkomen.

We realiseren ons dat dit een maatregel is met grote impact en we zijn dan ook niet over een nacht ijs gegaan. We gaan er echter van uit dat we hiermee erger kunnen voorkomen of tenminste kunnen reduceren en verwachten dat eenieder voor wie deze maatregel geldt zich er maximaal voor inzet. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor de gezondheid van onze kwetsbare medemens. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Heleen Griffioen, bestuurder

Delen: