De heer Arend Kamphuis uit Vaassen heeft vrijdag 9 juni uit handen van burgemeester van der Hoeve van de gemeente Epe een onderscheiding ontvangen.
De heer Kamphuis werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en kreeg het bijbehorende lintje opgespeld door de burgemeester. De huldiging vond plaats bij Atlant in appartementencomplex Berkenhove. De plek waar hij 15 jaar actief was als steun en toeverlaat van zijn broer.

De 80-jarige heer Kamphuis heeft zich verdienstelijk gemaakt door jarenlang dagelijks een liefdevolle en intensieve bijdrage te leveren aan de verzorging van zijn broer (tot voor kort woonachtig in Berkenhove, inmiddels verhuisd). Daarnaast ondersteunt hij ook zijn zus en andere familieleden. Te allen tijden kan een beroep op hem worden gedaan. Er is veel waardering voor mantelzorgers, omdat de betrokken hulpbehoevende hier erg bij gebaat is. Tegelijkertijd ontlasten mantelzorgers ook de professionele zorgverlening.

Bij alles wat de heer Kamphuis heeft gedaan en nog doet zal hij nooit op de voorgrond willen staan, omdat het inzetten voor familie voor hem vanzelfsprekend is. De medewerkers van Berkenhove hebben grote waardering voor zijn dagelijkse trouwe inzet.

Ook Atlant feliciteert de heer Kamphuis van harte met deze onderscheiding!

Delen: