Deze vraag komt vaak bij ons binnen. Jazeker! We kunnen alle hulp goed gebruiken.

Hartelijk dank voor je aanbod om ons te helpen. We vinden het hartverwarmend dat zoveel mensen hulp aanbieden in deze bizarre tijd en stellen dit dan ook zeer op prijs.

Heb je een zorgachtergrond?

Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Stuur ons een mailtje met de volgende gegevens:

  • jouw contactgegevens (naam, telefoonnummer, emailadres)
  • in het kort jouw ervaring en opleidingsachtergrond
  • voorstel waarmee je ons zou willen helpen

Stuur de mail naar ikwilhelpen@atlant.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je geen zorgachtergrond, maar wel een leuk initiatief bedacht om de bewoners of medewerkers een hart onder de riem te steken?

Super, hier worden de mensen ontzettend blij van! Het is op dit moment niet mogelijk om binnen onze locaties iets met bewoners te doen. Atlant heeft verschillende maatregelen genomen om de gezondheid van de bewoners en het personeel te beschermen. Dat betekent onder andere dat onze locaties gesloten zijn voor externen. Wel zijn er natuurlijk nog genoeg mooie initiatieven die wel mogelijk zijn!

Heb je een mooi initiatief in gedachten waar je niet direct contact hebt met de bewoners (zoals boodschappen halen, met ze bellen/skypen, een serenade brengen vanaf de stoep), dan staan wij daar uiteraard positief tegenover! Mail dan jouw idee + contactgegevens naar ikwilhelpen@atlant.nl, dan nemen we contact met je op!

De maatregelen kunnen ieder moment aangepast worden als de situatie er om vraagt. Dit kan betekenen dat het op een later moment wellicht wel mogelijk is om binnen onze locaties te helpen (ook al heb je geen zorgachtergrond). Mocht je dus op locatie willen helpen, laat dan jouw gegevens achter in de mail ikwilhelpen@atlant.nl, dan nemen we contact met je op en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voor ondernemers

Op het platform ondernemen055.nl kunnen lokale ondernemers inzicht, kennis en kunde delen met anderen. Belangeloos en zonder commercieel gewin. Samen de schouders eronder. Onze lokale economie heeft het loodzwaar, dus Apeldoornse ondernemers: help elkaar! Bied aan wat jij kan doen. Dat kan van alles zijn: kennis, personeel, logistiek, locaties… Of loop jij helemaal vast? Laat iemand jou dan helpen! Plaats je vraag & niet-commerciële aanbod en deel deel deel. Samen. Juist nu.

Atlant helpen? Dat kan natuurlijk ook rechtstreeks. Stuur een e-mail naar ikwilhelpen@atlant.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op!

Wij publiceren steeds de meest actuele informatie op onze website. Op die manier proberen we iedereen zo snel mogelijk te bereiken. Houd dus de website in de gaten voor de laatste informatie met betrekking tot het coronavirus.

Nogmaals hartelijk dank voor uw fantastisch attente aanbod om te helpen in deze bijzondere tijd.

Delen: