Fietsen & Bietsen

Meimaand = fietsmaand! Atlant haakt hierbij aan met het evenement ‘Fietsen & Bietsen’. Vanaf 8 mei kunnen medewerkers, bewoners, vrijwilligers en naasten/vertegenwoordiger (een deel van) de Atlant-route fietsen. Deze route gaat langs alle Atlant-locaties. Op elke locatie krijg je gratis iets te ‘bietsen’: een kop koffie met wat lekkers, een ijsje of een stuk fruit. Daarnaast kan er ook ‘binnen’ gefietst worden op de Silverfit: op een scherm kun je de Atlant-route zien. En uiteraard wordt ook hier voor wat lekkers gezorgd!

Wat valt er te ‘Bietsen’?

Op elke locatie vind je de volgende lekkernijen:
• Broodje hotdog
• Koffie met een heerlijke koek
• IJs
• Fruit en snackgroente
Je vindt de lekkernijen bij de restaurants van onze locaties. De restaurants zijn alle dagen open van 10.00 uur tot 15.30 uur. Vraag bij de receptie waar je het lekkers kunt vinden! Let op: bij locaties Marken Haven/Immendaal kun je terecht in het restaurant in Marken Centrum.

Praktische informatie

Vanaf 8 mei staan er fietsen klaar bij elke Atlant-locatie. De volgende fietsen zijn beschikbaar:
o Rolstoelfietsen
o Duo-fietsen
o Gewone fietsen

Nog nooit met een duo-fiets of rolstoelfiets gefietst? Er ligt vanaf 8 mei een instructie klaar. Vraag hiernaar bij de receptie of EVV’er.

Let op: er is per locatie een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Zeker zijn van een fiets? Reserveer deze dan via de receptie of activiteitenbegeleider. Vol = vol. Of neem uw eigen fiets mee!

Is uw naaste slecht ter been? Dan kan hij of zij fietsen op een interactieve fiets (Silverfit): ook hier kan de Atlant-route gefietst worden! Vraag aan de EVV’er of de activiteitenbegeleider naar de mogelijkheden. Ook is hier uiteraard wat te ‘Bietsen’ beschikbaar!

Maak kans op een knalgele Atlant-fiets!

Fiets, samen met uw naaste, (een deel van) de Atlant-route, ‘biets’ wat lekkers op alle locaties én verzamel alle stempels. De stempelkaart – inclusief de route – en stempels ontvang u bij de receptie. Geen receptie aanwezig? Vraag dan in het restaurant om een stempel. Stempelkaart vol? Lever deze dan uiterlijk 16 juni in bij de receptie van een Atlantlocatie en maak kans op een Atlantgele-fiets!

Kom naar de kick-off op 8 mei!

Op woensdag 8 mei trappen we het evenement officieel af met olympisch kampioen baanwielrennen Elis Ligtlee! Samen met Anja Stunnenberg, directeur zorg Atlant, geeft zij het startsein voor bewoners, hun naasten, vrijwilligers én medewerkers! Het wordt een feestelijke opening: voor lunch, muziek en gezelligheid wordt gezorgd! Onderweg staan vrijwilligers van het Fietsgilde voor je klaar om mooie verhalen over de verschillende plekken langs de route te delen.

Startschot: 11.00 uur voor De Loohof in Apeldoorn.
Vanaf 11.30 uur staat er een heerlijke lunch voor je klaar!

Waarom doen we dit?

Door dit evenement willen we de stimuleren dat medewerkers, vrijwilligers en/of naasten met bewoners gaan fietsen, zodat zij én in beweging blijven én lekker naar buiten gaan. Dus met dit evenement proberen we een stukje bewustwording te creëren hoe belangrijk dit is en hoe leuk mensen dit ook vinden!

Fietst u ook mee? De routekaarten vind je vanaf begin mei bij de recepties!

Vragen?

Heeft u hierover nog vragen? Neem gerust contact op met de EVV’er of bij de receptie!

Delen: