Fietst u mee met Fietsen & Bietsen? Vanaf 2 mei

Meimaand = Fietsmaand! Atlant haakt hierbij aan met het evenement ‘Fietsen & Bietsen’. De hele maand mei kunnen medewerkers, bewoners, vrijwilligers en naasten/vertegenwoordiger de Atlant-route fietsen. Fiets, alleen of samen met uw naaste, (een deel van) de Atlant-route, ‘biets’ op de locaties wat lekkers, verzamel alle stempels en ontvang tegen inlevering van de volle stempelkaart een leuk aandenken.

Starten
De route kan bij elke locatie (m.u.v. Het Immendaal) gestart worden. De stempelkaart en de route kunt u bij de recepties afhalen. De stempels kunnen daar ook gehaald worden. Geen receptie aanwezig? Vraag dan in het restaurant om een stempel.
Het (gratis) te bietsen lekkers kunt u ophalen in het restaurant van de locaties. De restaurants zijn alle dagen open van 10.00 uur tot 15.30 uur. Vraag gerust waar u het lekkers kunt vinden! Er is keuze uit een cheeseburger, koffie met een koek, ijs of fruit.
Let op: voor locatie Marken Haven kunt u terecht in het restaurant van Markenhof (op hetzelfde terrein in gebouw Marken Centrum). Het Immendaal is geen stempel/’biets’locatie. 

Hele route gefietst?
Heeft u in deze maand de hele route gefietst? Lever de volle stempelkaart dan uiterlijk 16 juni 2022 in en ontvang een leuk aandenken. Inleveren kan bij de recepties van de Atlant-locaties. Of stuur uw volle stempelkaart op naar de Evenementen commissie Atlant, locatie Markenhof, Kuiltjesweg 1, 7361 TC Beekbergen. Óf maak een selfie met de volle kaart en stuur deze digitaal door naar evenementen@atlant.nl

Rolstoel/duo-fiets lenen
Als zelf fietsen niet meer gaat en u wilt toch graag met uw naaste (een deel) van de route fietsen, kan gebruik gemaakt worden van een rolstoel- of duofiets. De hele maand mei staan er bij elke Atlant-locatie fietsen voor u klaar die u kunt gebruiken.
Let op: er is per locatie een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Zeker zijn van een fiets? Reserveer deze dan via de receptie of activiteitenbegeleider. Vol = vol. 

Interactieve fiets
Kunt of wilt u niet naar buiten of bent u of uw naaste slecht ter been? Dan kan er ook binnen gefietst worden op een interactieve fiets (Silverfit). Hierop kan ook de Atlant-route (of de Apeldoorn-route) gereden worden! Vraag aan de EVV’er of de activiteitenbegeleider naar de mogelijkheden. Ook is hier uiteraard wat te ‘Bietsen’ beschikbaar!

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de activiteitenbegeleider,  EVV’er of vraag bij de receptie!

Veel plezier!

Met dit evenement willen we stimuleren dat medewerkers, vrijwilligers en/of naasten met bewoners gaan fietsen, zodat zij én in beweging blijven én lekker naar buiten gaan. Met dit evenement proberen we een stukje bewustwording te creëren; hoe belangrijk dit is én hoe leuk mensen dit vinden!

Delen: