Fenna Mossel en Lonneke Koelma-Deltenre nieuwe leden Raad van Toezicht Atlant

Atlant heeft twee nieuwe leden in de Raad van Toezicht. Per 1 januari 2024 zijn Fenna Mossel en Lonneke Koelma-Deltenre toegetreden tot de raad. Zij volgen vertrekkend voorzitter Cindy Kremer en lid Henk Reimert op. Voorzitter van de raad is sinds 1 januari Hendrik Beelen. Remco Bervoets vervult het vicevoorzitterschap.

Voorzitter Beelen is blij met de komst van Mossel en Koelma-Dentenre: “De zorg is een prachtige sector om in te werken, met uitdagende en complexe vraagstukken. Op het gebied van bereikbaar houden van passende zorg. En het behoud van enthousiaste en deskundige medewerkers, inzet op duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van leiderschap zijn forse opgaven voor  Atlant. De nieuwe leden nemen waardevolle kennis en ervaring op dit gebied mee”.

Fenna Mossel

Fenna Mossel houdt zich als programmamanager en actieonderzoeker bezig met het creëren van zorgzame (zorg)organisaties. Werkplekken waarin medewerkers zichzelf gezien en gehoord voelen. Waarin ervaringen gedeeld worden en er begrip is voor het perspectief van de ander. Mossel: “Atlant is voor mij een voorbeeld van een organisatie waarin de dialoog centraal staat en waar aandacht is voor het belang van alle betrokkenen bij het leveren van goede zorg”.

Lonneke Koelma-Deltenre

Lonneke Koelma-Deltenre heeft als manager HRM ervaring opgedaan in veel verschillende sectoren, waarvan ruim zes jaar in de langdurige zorg. Koelma-Deltenre: “Atlant is een warme organisatie met bevlogen medewerkers die oog hebben voor de wensen en behoeften van bewoners. Ik ben heel blij met de kans die ik als beginnend toezichthouder krijg en zet mij hier graag samen met de andere leden van de RvT voor in”.

 

Delen: