Ester Willemse en Anniek van Lierop nieuwe directeuren zorg Atlant

Begin 2022 starten er twee nieuwe directeuren zorg binnen Atlant. Ester Willemse wordt directeur zorg expertisedoelgroepen. Anniek van Lierop start als directeur woonzorgcentra en psychogeriatrie.

Beide directeuren hebben veel ervaring in de zorgwereld. Ester Willemse is een bekend gezicht binnen Atlant. Ze werkt al een aantal jaar voor de organisatie, op dit moment als programmamanager expertisecentra. Deze ervaring komt van pas in haar nieuwe functie. Anniek van Lierop werkte de afgelopen jaren voor diverse zorgorganisaties, als directeur, (programma)manager en adviseur. Haar ervaring met ruimte geven aan teams en medewerkers en de weg daar naartoe, past goed bij het stadium waarin Atlant zich bevindt.

Bestuurder Peter Bosselaar: “Atlant heeft hoge ambities en is als organisatie in beweging. Daarnaast weten we ook dat de langdurige zorg onder grote druk staat en worden de komende jaren belangrijk om ons als organisatie aan te passen aan de veranderingen die komen gaan. Alle ontwikkelingen en uitdagingen verdienen stuk voor stuk voldoende aandacht vanuit het managementteam en ze vragen om leiderschap dat gebaseerd is op vertrouwen en het bevorderen van eigenaarschap en autonomie. Ester Willemse en Anniek van Lierop passen uitstekend in dat profiel. Ik ben dan ook heel blij dat zij onze organisatie komen versterken”.

Delen: