‘Bij ons kan je op een plek in de samenleving wonen, dichtbij theater, de muziekschool of een sportclub. Je kunt bij ons altijd makkelijk deelnemen aan activiteiten met anderen.’

WIJ GEVEN LEVENDIGHEID. Uit: Visie Atlant

Op dinsdag 3 maart stond Atlant in het teken van darten! In totaal gingen 50 bewoners en medewerkers de strijd met elkaar aan tijdens het toernooi ‘Heel Atlant Dart!’. Onder het motto ‘‘laten we er met z’n allen een geweldige middag en avond van maken’’ zijn de 50 darters gestart met de poulewedstrijden. De deelnemers hebben allen de dartpijlen geslepen en hebben met scherp gegooid. Vervolgens hebben alle deelnemers en toeschouwers van het toernooi gezamenlijk lekker gegeten. Na het eten stonden de finalerondes op het programma: de beste 16 darters hebben met elkaar in een knock-out poule uitgemaakt wie zich hebben mogen kronen tot de dartkampioenen van Atlant.

De kampioenen hebben allen een mooie beker in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk was er voor iedere deelnemer een mooie medaille omdat iedereen natuurlijk een winnaar is!

Wij kijken terug op een geweldige middag die in het teken stond van plezier, verbinding en sportiviteit.

Ook meedoen aan een evenement van Atlant? Houdt de website en social media kanalen in de gaten!

Delen: