Alle informatie over het coronavirus

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en hoe wij hier als Atlant mee omgaan. Atlant houdt de situatie wat betreft het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Wij doen er alles aan om de gezondheid van de bewoners en ons personeel te beschermen.

De samenleving is weer open en de meeste maatregelen zijn opgeheven of omgezet in adviezen. Echter, het verzuim in de zorg blijft hoog en nog steeds raken bewoners en collega’s besmet. We roepen iedereen daarom op om de landelijk geldende basismaatregelen in acht te nemen. Kom niet naar onze locaties wanneer u klachten heeft.

Per 28 april 2022 is bij Atlant de mondneusmaskerplicht voor medewerkers en bezoek opgeheven. Uiteraard mag u, als u dat fijn vindt, wel een mondneusmasker dragen. Dit geldt ook voor onze medewerkers.

Richtlijnen bezoek

Bij Atlant gelden geen regels meer voor bezoekers, tenzij er op de afdeling een besmetting is. Dan moet er wel een mondneusmasker gedragen worden (en wellicht meer indien nodig).

Meer informatie

Voor meer informatie over het coronavirus en de meest actuele berichtgeving, kijk op de website van het RIVM.

Heeft u vragen over het coronavirus met betrekking tot Atlant?

Neem dan gerust contact op met ons, we staat u graag te woord via info@atlant.nl of ons algemene telefoonnummer 055 506 74 56.