Meest gestelde vragen clienttevredenheid
Hoe leren we de bewoners nóg beter kennen?
We willen de tevredenheid van onze klant regelmatig toetsen om zo nog betere zorg te kunnen verlenen. We vragen bewoners en familieleden daarom op regelmatige basis feedback. Dit doen we door middel van een korte vragenlijst.
Waarom doen we het?
‘‘Wij geven gehoor. Wij kunnen alleen verbeteren als wij naar je luisteren en van je leren. Je hebt een belangrijke stem in de kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Wij horen graag je ervaringen, suggesties en klachten. Jouw opmerkingen vallen in vruchtbare aarde.’
Bovenstaande tekst staat beschreven in de visie van Atlant. Elke dag geven we de bewoners , op passende wijze, ruimte. Door de bewoner nóg beter te leren kennen kunnen we beter aansluiten bij de wensen en behoeftes
Wat betekent dit voor u?
We zullen bewoners en familieleden op regelmatige basis, maximaal één keer drie maanden, om feedback vragen. Dit doen we door middel van een korte vragenlijst die we op gepaste wijze afnemen. Dit kan per mail zijn, maar ook face to face. Hierin stellen we een aantal vragen over wat u vindt van specifieke onderwerpen. Bijvoorbeeld: ‘Wat gaat er goed’, maar ook ‘Wat kan er beter’? Deze vragenlijst kan anoniem ingevuld worden, maar het is ook mogelijk om uw gegevens achter te laten. Hiermee geeft u toestemming dat wij u een terugkoppeling mogen geven op de aangegeven punten.
Wat gebeurt er met de gegevens?
Op basis van uw terugkoppeling kunnen wij de zorg nóg beter maken. Met uw feedback gaan wij aan de slag en voeren wij verbeteringen door in de zorg.. We laten u uiteraard weten wat wij hebben verbeterd. Als u uw e-mailadres achterlaat, kunnen wij u van persoonlijke feedback voorzien. De gegevens worden maximaal een jaar bewaard.
Heeft u nog vragen/opmerkingen?
Neem gerust contact met ons op met Myrka Baalman, via m.baalman@atlant.nl