Gisteravond was het zover: Atlant Got Talent! Met lichte zenuwen stonden de talenten te trappelen om het podium te betreden. En met succes! Wat een fantastische, spetterende en ontroerende optredens lieten de bewoners zien.

Het was een avond met een lach en een traan; de spetterende optredens van Steef Olario als Eros Ramazotti en zijn broer als Tina Turner, mevrouw de Boer op gitaar – die samen met een groep vrijwilligers prachtig hebben gezongen – én de dansgroep van Marken Haven zorgden bij iedereen voor een lach op het gezicht. Ontroering tijdens een prachtig zelfgeschreven nummer van Diny Jansen, die ze samen met muziektherapeut Marlies Brandt zong en Sophie Timmerman die optrad als Brigitte Kaandorp met ‘een heel zwaar leven’. Doodse stilte was er tijdens het voorlezen van een prachtig gedicht door mevrouw Taselaar en het prachtige pianospel van meneer Kampman. De avond werd afgesloten met een spectaculair optreden van the Queen of Rock: Tina Turner. Niemand kon meer stilzitten tijdens nummers als Proud Mary, River Deep en natuurlijk The Best!

Kortom; een fantastische en ontroerende avond. Dit is waar we het allemaal voor doen: een lach op het gezicht van de bewoners toveren. En ervoor zorgen dat zij zich ook gewoon mens kunnen voelen.

Bekijk hier alle foto’s

 

 

Delen: