Op dinsdag 22 april waren Aniek van der Meij, verpleegkundig kwaliteitscoach, en Olaf Bevers, praktijkverpleegkundige, te zien in het tv-programma Frontberichten van BNN/VARA. Hierin worden dagelijks berichten vanuit het front in de strijd tegen corona gedeeld.

Nederland is in de ban van het coronavirus. Tienduizenden Nederlanders, met cruciale beroepen, staan op dit moment aan de frontlinie. Om te helpen, om Nederland beter te maken en om Nederland draaiende te houden.

Bekijk hier de aflevering terug, Aniek en Olaf zitten in het tweede gedeelte van de uitzending (vanaf 5.50 min).

Op dinsdag 23 april heeft Aniek ook nog een radio-interview gegeven op Radio 1 in Nieuws BV. Zij doen dit om een inkijk te geven in hoe het tijdens de coronacrisis bij Atlant gaat. Beluister het interview hieronder:

.

Delen van ervaringen en dilemma’s

Aniek is verpleegkundig kwaliteitscoach op locatie Koningin Wilhelmina. De afgelopen weken is zij ingezet op locatie Berghorst om de teams te helpen in de strijd tegen het coronavirus. Zij heeft de afgelopen dagen haar ervaringen en dilemma’s vastgelegd, om deze te delen met de rest van Nederland.

Bekijk hier alle vlogs van Aniek.

Heel waardevol dat Aniek bereid is om haar ervaringen te delen en daarmee een inkijk te geven in hoe het bij Atlant gaat. Ook Olaf wilde meewerken aan de opnames. Hij was onder meer betrokken bij de teststraat, waar wij afgelopen dinsdag 50 medewerkers van Atlant konden testen op het coronavirus.

Wij vinden het belangrijk dat we binnen onze eigen organisatie, maar ook naar buiten laten zien hoe het bij ons gaat. Uiteraard staat daarin privacy altijd voorop. Maar juist ook in deze tijden is het goed dat we delen hoe het gaat. De komende week zullen we jullie nog meer laten zien van de ervaringen van Aniek!

Delen: