Kennismaken met een zorgorganisatie in coronatijd. Dat kan bij Atlant tijdens een coronaproof drive-in. Hoe is het om zorg te verlenen aan mensen met het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington, mensen met dementie, somatische klachten of behoefte aan Chronische Psychiatrische Verpleeghuiszorg? Op zaterdag 21 november vertellen medewerkers en managers van Atlant er alles over tijdens de Atlantdrive ‘welke baan past bij jou?’ Deelnemers kunnen een (rij)baan kiezen waar ze meer over willen weten. Daarnaast vertellen we ook meer over de visie van Atlant; wij geven ruimte. Hoe geven wij bewoners ruimte? En hoe krijg jij als medewerker de ruimte binnen Atlant?

De drive-in

Datum: zaterdag 21 november 2020
Locatie: Atlantlocatie Markenhof, Kuiltjesweg 1, Beekbergen
Tijden: 10.00 – 12.00 uur
11.00 – 13.00 uur
14.00 – 16.00 uur
15.00 – 17.00 uur

Programma

Ride-in!

Met de auto/scooter/brommer of fiets komen deelnemers het terrein van Atlantlocatie Markenhof op. Wij begeleiden hentijdens deze drive-in, zodat ze een route rijden die bij hen past.

Welkom door Ester Willemse, programmaleider Expertisecentra

Ester vertelt meer over de visie, ambities en Expertisecentra van Atlant.

Welke baan past bij jou?

Zorg verlenen aan mensen met het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington, dementie, somatische klachten of een behoefte aan Chronische Psychiatrische Verpleeghuiszorg? Medewerkers vertellen alles over het ziektebeeld, welke competenties je nodig hebt of hoe hun werkdag eruit ziet.

Het programma duurt in totaal twee uur. Elke sessie ‘Welke baan past bij jou’ duurt ongeveer een half uur. Deelnemers kunnen dus bij meerdere sessies aansluiten.

Ride-out

Met een hoofd vol informatie én een goedgevulde goodiebag rijden de deelnemers het terrein weer af.

Aanmelden

Aanmelden kan niet meer.

Delen: