Afgelopen weekend was Atlant volop vertegenwoordigd op het Drakenbootfestival in Apeldoorn. Met een zeer enthousiast team peddelaars en een heel betrokken promotieteam in onze kraam hebben we – ondanks de regen – Atlant mooi op de kaart gezet!

Omdat we dit jaar 125 jaar bestaan en onze huisstijl/logo en nieuwe naamgeving meer bekendheid willen geven, waren we dit jaar sponsor en deelnemer van het Drakenbootfestival. Het festival vond afgelopen weekend plaats.

Bij de Atlant-kraam richtten we ons op ‘fit oud worden’. Er was een smoothiefiets en gatenkaasspel en we verkochten mooie houden drakenbootjes, gemaakt door het DAC (Dagactiviteitencentrum). En na twee dagen festival zagen we iedereen op het terrein met de Atlant-frisbees die we uitdeelden rondlopen en er mee overgooien. Ze gingen zelfs mee de boten in! ‘Oh, dus jullie zijn van de frisbees!’, aldus een bezoeker van het festival.

Naast onze promotie hadden we ook een eigen Atlant-team. Zij deden voor de allereerste keer mee met deze race. In de eerste race tegen 123 Machineverhuur hebben we het helaas niet gered tegen de sterke mannen. Onze 2e race was tegen onze Beekbergse buren Pluryn, ook zij waren ons helaas te snel af. Maar niet ontmoedigd en met een nieuwe bootindeling gingen we vol frisse moed de laatste race in. Ook hier lieten we ons niet imponeren door de tegenstanders: een boksschool. Het werd een hele spannende nek aan nek race die we op het nippertje hebben verloren.

We hebben als Atlant-team een hele leuke dag gehad en weten nu de juiste tactieken voor volgend jaar!
Ondanks het tegenvallende weer kijken we terug op een geslaagd weekend.

Delen: