Iedereen heeft talent!
Maandag 11 december 2017
APELDOORN GOT TALENT
Grote Kerk Apeldoorn – 19.00 uur

De volksdansgroep van De Klup is al druk aan het oefenen voor Apeldoorn Got Talent! En ook de deelnemers van Atlant zijn volop bezig! Komt u ze ook aanmoedigen op maandag 11 december? U steunt met het kaartje gelijk Serious Request!

Zang, dans, muziek, toneel of een gedicht. Als je ouder wordt, zorgbehoevend bent of een beperking hebt, wil het nog niet zeggen dat je niet iets met je talent wilt of kunt doen. Vanuit die gedachte kwam het idee om een talentenshow te organiseren, om zo mensen een podium te geven. En om mensen te stimuleren om hun talent in te zetten en te delen met anderen.

Drie zorgorganisaties hebben de krachten gebundeld, want hoe mooi is het dat we dit Apeldoorn breed doen! Op maandagavond 11 december organiseren Atlant, Zorggroep Apeldoorn e.o. en De Klup Apeldoorn Got Talent in de Grote Kerk in Apeldoorn! Een avond vol optredens met onder andere: breakdance, muziek en zang, dans, poëzie, koor en een special act!

Dit jaar staat 3 FM Serious Request met Het Glazen Huis in Apeldoorn. Het zet iedereen aan het denken om op een mooie manier geld in te zamelen voor het goede doel van dit jaar: Gezinshereniging. Atlant, Zorggroep Apeldoorn e.o. en De Klup hebben de handen ineen geslagen en organiseren Apeldoorn Got Talent. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Serious Request! We hopen natuurlijk op heel veel bezoekers, zodat we veel geld in kunnen zamelen voor het goede doel, maar vooral natuurlijk om onze deelnemers aan te moedigen!

Zet alvast in uw agenda: maandag 11 december vanaf 18.30 uur in de Grote Kerk in Apeldoorn! Kaartenverkoop via: www.orpheus.nl
De kaarten zijn € 15,- (€ 7,50 voor bewoners en cliënten van de zorgorganisaties)

Wij zijn heel blij dat de Grote Kerk dit ondersteunt door het beschikbaar stellen van de kerk en zo wil bijdragen aan Serious Request!

Atlant – Zorggroep Apeldoorn – De Klup

Delen: