Wegens de slechte weeromstandigheden is Apeldoorn Got Talent voor vanavond helaas geannuleerd. Maar… we gaan alsnog door op maandag 18 december!! Met dank aan de flexibiliteit van de Grote Kerk en de andere sponsoren kunnen we het evenement wel door laten gaan en de artiesten nog steeds het welverdiende podium geven. Want inmiddels is er al heel druk geoefend en verheugen de artiesten zich erg op hun optredens. Daarnaast willen wij nog steeds ook een groot geldbedrag voor Serious Request inzamelen! We hopen dat er in de komende week nog meer kaarten verkocht gaan worden!

Een mevrouw met de ziekte van Huntington, een volksdansgroep van ouderen een breakdancegroep van mensen met een beperking. Ze zijn al druk aan het oefenen, net zoals de andere deelnemers van: APELDOORN GOT TALENT! Zang, dans, muziek, toneel of een gedicht. Als je ouder wordt, zorgbehoevend bent of een beperking hebt, wil het nog niet zeggen dat je niet iets met je talent wilt of kunt doen. Vanuit die gedachte kwam het idee om een talentenshow te organiseren, om zo mensen een podium te geven en tegelijkertijd geld in te zamelen voor het goede doel! Dit jaar staat 3 FM Serious Request met Het Glazen Huis in Apeldoorn. Wij doneren de opbrengst van de kaartverkoop aan het goede doel van dit jaar: Gezinshereniging.

Drie zorgorganisaties hebben de krachten gebundeld, want hoe mooi is het dat we dit Apeldoorn breed doen! Op maandagavond 18 december organiseren Atlant, Zorggroep Apeldoorn e.o. en De Klup: Apeldoorn Got Talent in de Grote Kerk in Apeldoorn! Een avond vol optredens met onder andere: breakdance, muziek en zang, dans, poëzie, koor, een speciaal optreden van de HAKA mannen van Atlant, nog meer special acts, bijzondere interviews en presentatie door Angelique Krüger!

Wij zijn heel blij dat de Grote Kerk dit ondersteunt door het beschikbaar stellen van de kerk en zo bijdraagt aan de totstandkoming van dit bijzondere evenement. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Serious Request! We hopen natuurlijk op heel veel bezoekers, zodat we veel geld in kunnen zamelen voor het goede doel, maar vooral natuurlijk om onze deelnemers aan te moedigen!

Maandag 18 december vanaf 19.00 uur in de Grote Kerk in Apeldoorn!
Kaartenverkoop via: www.orpheus.nl

Bezoekers die al kaarten voor de 11e hebben gekocht en de 18e niet aanwezig kunnen zijn, krijgen uiteraard het geld weer retour.

Atlant – Zorggroep Apeldoorn – De Klup

Delen: