In Heel Atlant Bakt gaan we ook dit jaar weer op zoek naar Atlants meest getalenteerde thuisbakker, die samen met een bewoner van Atlant het lekkerste gebakje maakt!

Wat is Heel Atlant Bakt en voor wie?

Tijdens Heel Atlant Bakt nemen de meest gepassioneerde amateurbakkers van Atlant het tegen elkaar op. De wedstrijd is voor bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers van Atlant, waarbij in elk geval de bewoner deel uitmaakt van het bakteam. Alles mag: zoet, hartig, gebakje, koekje of taart. De winnende creatie wordt door een professionele bakker omgetoverd tot het nieuwe Atlantgebakje, zodat heel Atlant deze traktatie kan proeven.

Meedoen?

Het inleveren van de baksels kan op 17 oktober 2019 tussen 9:00 en 13:00 uur in het restaurant van Marken Centrum, Kuiltjesweg 1 in Beekbergen.
Geef je uiterlijk 10 oktober op via: evenementen@atlant.nl Geef daarbij aan wie je bent, waar je werkt op bij welke locatie je betrokken bent en met wie je samen gaat bakken.

Jury

Onder toeziend oog van een professionele jury worden de bakresultaten beoordeeld op alle disciplines binnen de bakkerswereld: van meringue tot appeltaart, van brood tot hartige taart. Alle creaties van Atlants amateurbakkers worden door dit kritische en perfectionistische gezelschap beoordeeld.

Nieuw dit jaar!

De winnaar van Heel Atlant Bakt wordt bij Atlant Got Talent in het Vierhuis bij Groot Schuylenburg (Laan van Groot Schuylenburg 91) in Apeldoorn op 21 november 2019 bekend gemaakt. Reden temeer om ook naar dit leuke evenement te komen! Ook hebben we voor elke bakker een leuke verrassing.

Bakkers klaar…? Bakken maar!

Delen: