De 93-jarige Annie Hulleman-van Gurp, bewoonster van woonzorgcentrum Berghorst, is onlangs verrast met het eerste exemplaar van haar eigen boek ‘Marloes, de avonturen van een boerendochter in de jaren 50’.

Jaren geleden schreef mevrouw Hulleman een kort verhaal over de avonturen van boerendochter Marloes in de jaren 50. Haar grote wens was om het verhaal te laten beoordelen door een professional. Haar kleindochter waagde de sprong en stuurde het verhaal van oma op naar Boekscout. Boekscout vond het verhaal zo goed dat zij het zelfs graag wilden uitgeven. Met het mooie gevolg dat de familie mevrouw Hulleman kon verrassen met het eerste exemplaar van haar eigen boek.

Mevrouw Hulleman over de verrassing: ‘Ik had er totaal niet op gerekend dat mijn kleindochter, ondanks haar drukke werkzaamheden, nog tijd kon vrijmaken om iets met mijn verhaal te gaan doen. En ik had ook echt niet verwacht dat mijn verhaal in boekvorm zou verschijnen. Heel erg leuk dat iedereen er was en in het bijzonder ook de kleinkinderen. Ik had niet verwacht dat deze zo veel belangstelling hadden voor het boek. En dan die super grote taart met de foto van de omslag van het boek, was helemaal geweldig. Het was een dag met een gouden randje om nooit meer te vergeten. Mijn allergrootste wens is in vervulling gegaan.’

Het boek is te bestellen via www.boekscout.nl.

Delen: