Ineke Gerridzen, specialist ouderengeneeskunde bij Atlant en onderzoeker bij VUmc verzorgt tijdens het jaarlijkse congres van de AMDA (‘The Society of Post-acute and Long-Term Care Medicin’) een posterpresentatie over de resultaten van de KORSAKOV-studie. Het congres vindt plaats van 22 t/m 25 maart in Dallas, VS. Het doel van de studie was om inzicht te verkrijgen in het functioneren, de kwaliteit van leven, de zorgbehoeften en de problematiek van de wilsonbekwaamheid van patiënten met het syndroom van Korsakov die verblijven in een verpleeghuis.

Korsakov symposium
Benieuwd naar het verhaal van Ineke? Op donderdag 19 april spreekt Ineke tijdens het Korsakov symposium ‘Wat we doen en wellicht niet mag’ in Orpheus. Samen met Wiltine Moerman, psycholoog Atlant en onderzoeker Radboud Universiteit, spreken zij in de sessie: ‘Wat mankeren mensen met het syndroom van Korsakov eigenlijk?’

Het symposium is bedoeld voor o.a.
Bestuurders, hoger management, artsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, paramedici (zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, vaktherapeuten, diesten, logopedisten, etc.), maatschappelijk werkenden, geestelijk verzorgenden, teamleiders, verpleegkundigen en woonbegeleiders niveau 4 en 5, etc.

Interesse? Hier meer informatie over het symposium.

Delen: